Użytkownik:
Hasło:
Strona główna Regulamin Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Forum samochodowe dla kazdego Strona Główna » Oceny aut » Samochody osobowe - ocena marek » Nissan » Nissan Primera, żarówki
Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-02, 12:06    Temat postu: Nissan Primera, żarówki

W moim Nissanie jak wsiadam wieczorem zwykle słabo widze światła mijania, trochę mnie to już wkurza, tym bardziej że niedługo coraz szybciej będzie ciemno a nie chcę jeździć tak trochę na oślep. Zastanawiałam się nad zakupem kompletu żarówek, waham się nad wyborem: tradycyjnych, tyle że mocniejszych , czy może warto kupić trzykolorowe???????

Podpis:

aleksandrra

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-02, 14:08    Temat postu:

Moim zdaniem lepiej zainwestować w dobrej jakości markowe białe ( jednokolorowe ) niż wynalazki dziwne.

Parę żarówek już przeżyłem w swoich autach i nic nie równa się porządnej białej :))

Podpis:

czarny78

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-09, 10:32    Temat postu:

Mam podobny problem, a raczej miałem. Na stacji benzynowej mi jeden pan pomógł, philipsa kupiłem, droższe od innych ale podobno lepsze. Zobaczymy!

Podpis:

flami

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-09, 16:36    Temat postu:

mnie na forum polecono żarówki Philipsa +50 %. I nie żałuje że poszło na nie troche kasy.

Podpis:

kaktuss

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-11, 13:39    Temat postu:

Czyli te są dobre i mogę takie spokojnie kupić? A nie za mocne? Żeby nikogo nie oślepiać

Podpis:

aleksandrra

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-09-11, 18:34    Temat postu:

Oślepianie kierowców z naprzeciwka to nie wina mocnych czy słabych żarówek lecz ich ustawienia.

Możesz mieć bardzo mocne żarówki ( które poprawią bezpieczeństwo na drodze ) i dobrze ustawione światła i nie ma możliwości oślepiania innych.

Swoją drogą, polecam dobre i mocne żarówki, czy to ta marka czy inna nie ma znaczenia. Markowe, mocne żarówki i szerokiej drogi :))

Podpis:
Alfa Romeo 159 1,9 JTD

Krzysiek78

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-11-17, 16:15    Temat postu:

no i jak tam? jakie w końcu kupiłaś te żarówki? Mnie się philipsy sprawdzają.

Podpis:

kaktuss

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-11-23, 10:30    Temat postu:

Ja tez słyszałem pozotywne opinie o tych żarówkach,powinny być dobre. Może autor zapomniał o topiku i już dawno wymeinił...

Podpis:
MotoCom.pl sklep motoryzacyjny,czesci samochodowe.

MotoCom

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-12-30, 12:05    Temat postu:

najwidoczniej zapomniał, a szkoda, bo jestem ciekaw wszelkich opinii na ten temat..

Podpis:

kaktuss

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2010-01-14, 21:59    Temat postu:

No to jeszcze nie wymieniałeś u siebie?? Jeśli ci to pomoze to wpisz w wyszukiwarce model żarówek i niissana,powinno pojawic się więcej opinii.

Podpis:
MotoCom.pl sklep motoryzacyjny,czesci samochodowe.

MotoCom

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  

Skocz do: