| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-02, 12:06 Temat postu: Nissan Primera, żarówki
|
W moim Nissanie jak wsiadam wieczorem zwykle słabo widze światła mijania, trochę mnie to już wkurza, tym bardziej że niedługo coraz szybciej będzie ciemno a nie chcę jeździć tak trochę na oślep. Zastanawiałam się nad zakupem kompletu żarówek, waham się nad wyborem: tradycyjnych, tyle że mocniejszych , czy może warto kupić trzykolorowe???????
Podpis:
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-02, 14:08 Temat postu:
|
Moim zdaniem lepiej zainwestować w dobrej jakości markowe białe ( jednokolorowe ) niż wynalazki dziwne.
Parę żarówek już przeżyłem w swoich autach i nic nie równa się porządnej białej :))
Podpis:
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-09, 10:32 Temat postu:
|
Mam podobny problem, a raczej miałem. Na stacji benzynowej mi jeden pan pomógł, philipsa kupiłem, droższe od innych ale podobno lepsze. Zobaczymy!
Podpis:
|
|
| |
|
flami
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-09, 16:36 Temat postu:
|
mnie na forum polecono żarówki Philipsa +50 %. I nie żałuje że poszło na nie troche kasy.
Podpis:
|
|
| |
|
kaktuss
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-11, 13:39 Temat postu:
|
Czyli te są dobre i mogę takie spokojnie kupić? A nie za mocne? Żeby nikogo nie oślepiać
Podpis:
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-09-11, 18:34 Temat postu:
|
Oślepianie kierowców z naprzeciwka to nie wina mocnych czy słabych żarówek lecz ich ustawienia.
Możesz mieć bardzo mocne żarówki ( które poprawią bezpieczeństwo na drodze ) i dobrze ustawione światła i nie ma możliwości oślepiania innych.
Swoją drogą, polecam dobre i mocne żarówki, czy to ta marka czy inna nie ma znaczenia. Markowe, mocne żarówki i szerokiej drogi :))
Podpis: Alfa Romeo 159 1,9 JTD
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-11-17, 16:15 Temat postu:
|
no i jak tam? jakie w końcu kupiłaś te żarówki? Mnie się philipsy sprawdzają.
Podpis:
|
|
| |
|
kaktuss
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-11-23, 10:30 Temat postu:
|
Ja tez słyszałem pozotywne opinie o tych żarówkach,powinny być dobre. Może autor zapomniał o topiku i już dawno wymeinił...
Podpis: MotoCom.pl sklep motoryzacyjny,czesci samochodowe.
|
|
| |
|
MotoCom
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2009-12-30, 12:05 Temat postu:
|
najwidoczniej zapomniał, a szkoda, bo jestem ciekaw wszelkich opinii na ten temat..
Podpis:
|
|
| |
|
kaktuss
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 2010-01-14, 21:59 Temat postu:
|
No to jeszcze nie wymieniałeś u siebie?? Jeśli ci to pomoze to wpisz w wyszukiwarce model żarówek i niissana,powinno pojawic się więcej opinii.
Podpis: MotoCom.pl sklep motoryzacyjny,czesci samochodowe.
|
|
| |
|
MotoCom
|
|
|