Użytkownik:
Hasło:
Strona główna Regulamin Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Forum samochodowe dla kazdego Strona Główna » Oceny aut » Samochody osobowe - ocena marek » Cadillac » [Cadillac] Escalade
Wiadomość
Autor

Wysłany: 2010-02-17, 14:35    Temat postu: [Cadillac] Escalade

Witam

Przymierzam się do zakupu Cadillac Escalade - rocznik 2002. Cena jaką przeznaczyłem na samochód to około 60 - 65 tys. Zastanawiam się jednak nad możliwością zamontowania gazu do takiego samochodu ? jaki jest koszt ? jak się sprawuje ten model z gazem ?

Mia ktoś może jakieś doświadczenia z tym modelem ?

Podpis:

Mieczyslaw

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2010-02-18, 07:45    Temat postu: Re: [Cadillac] Escalade

Mieczyslaw napisał/a:
Witam

Przymierzam się do zakupu Cadillac Escalade - rocznik 2002. Cena jaką przeznaczyłem na samochód to około 60 - 65 tys. Zastanawiam się jednak nad możliwością zamontowania gazu do takiego samochodu ? jaki jest koszt ? jak się sprawuje ten model z gazem ?

Mia ktoś może jakieś doświadczenia z tym modelem ?

A musi być ten amerykański kolos ?
Jest wiele fajneijszych modeli - i części tańsze, ewentualna robocizna. W tej samej cenie kupisz nowszy model i tańszy w użytkowaniu. Może lepiej zastanowić się nad NISSAN NAVARA czy chociażby VW TOUAREG

Cadilac to w dalszym ciągu mało popularna marka u nas. Warto się zastanowić :)

Podpis:
Gamoń gamoniowi nierówny

Gamoń

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2010-03-15, 16:04    Temat postu:

Owszem,marka jest mało popularna i może dlatego jest wyjątkowa. Zrobisz prawdziwa furore takim samochodem. Ale licz się takze z dużymi kosztami utrzymania plus benzyna. Gazu raczej nie polecam. Szybko zniszczy silnik.

Podpis:
MotoCom.pl sklep motoryzacyjny,czesci samochodowe.

MotoCom

Wiadomość
Autor

Wysłany: 2010-03-30, 14:09    Temat postu:

Ja również nie polecam gazu. Muli i niszczy silnik a koszta naprawy - duże.

Co do autka to jak dla mnie jest to dobra propozycja. Na pewno nikt nie przejdzie obok niego obojętnie. Tak jak MotoCom wspomniał. Marka mało popularna i dlatego autko jest wyjątkowe.

Nad jakim silnikiem się zastanawiasz?

Podpis:

Cestro

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  

Skocz do: